Ondanks de slechte weersvoorspelling kwamen 48 deelnemers om de wedstrijd te spelen. Zij hadden gelijk, want het was een heerlijke golfavond en er werd goed gespeeld.

Het deelnemers veld kende zowel gasten als (bijna) clubleden met handicaps 2,5 tot 54. De jongste deelnemer en recent begonnen met golf, Hidde Postma, liep zijn eerste wedstrijd en handhaafde zijn starthandicap door 35 stableford punten te lopen.

Er waren nearies op hole 9 en 18 en de winnaars kregen een mooie golfbal. vermeldenswaardig is dat Greta Harbers voor het eerst in haar carrière in 1 keer op de green sloeg van hole 9 het geen resulteerde in een birdie plus de neary voor de dames.

Onder het genot van een hapje en drankje vond de prijsuitreiking plaats.

Omdat in deze wedstrijd bij de uitslag met de minimale handicap van 35 wordt gerekend is de uitslag als volgt.

1e Erik Timmerman: 38 punten met 71 slagen bruto!

2e Arsenin Rodriguez: 38 punten

3e Evert Bosch: 34 punten