Lest Best wedstrijd 10 november

Op deze frisse en zonnige zondag en, zoals voorspelt, nauwelijks wind werd onder prima omstandigheden de strijd gestreden en nog dit wedstrijdseizoen iets aan de handicap te doen.

De dames, die nog in de race waren voor de titel “Golfster Van Het Jaar 2019”, waren allen aanwezig. Erna Landkroon was de zenuwen het beste de baas en kwam met 30 stableford punten binnen, Ans te Wierik deed haar uiterste best maar kwam drie punten te kort om er met de titel vandoor te gaan.

Vlak voordat de invallende duisternis het spelen onmogelijk zou maken kwam de winnaar van de dag Hanneke Verstappen met haar flight binnen.

Uitslag van de dag

•     1 Hanneke Verstappen, 36 stableford punten
  •     2 Arjan Haveman, 34 punten
  •     3 Henk Meier, 33 punten

Een mooie tegoedbon van de Jumbo viel hen ten deel.

Al met al een weer een mooie middag op de Koepel.

Het complete overzicht van alle competities: vindt u op de website van de Koepel, ga naar Leden- log in bij  E-golf4u – klik op het tabblad Competities.Lest Best