Lustrum slotwedstrijd 4 november 2018

De lustrum commissie had zich voorgenomen om het lustrumjaar af te sluiten met een spektakel stuk: zoveel mogelijk spelers en een zo laag mogelijke score.

In de weken vooraf hing het clubhuis vol met aanplakbiljetten dat je deze wedstrijd echt niet mocht missen. Met de catering was afgesproken dat je voor een kleine financiële bijdrage na afloop de honger kon stillen met erwten- of bonensoep en een broodje.
We hadden er geen invloed op maar ook de weergoden hielpen mee: het was een prachtige herfstdag.

132 Deelnemers hadden zich opgegeven voor de Scramble. De wedstrijdvorm nodigt uit tot veel actieve deelneming van alle teamleden en superlage scores. Dat laatste was ook de aanleiding voor het uitloven van een prijs voor de laagste bruto score.

Ook tijdens de wedstrijd werd gedacht aan de inwendige mens. René en Manna Wessel stonden al vroeg in de keuken om ons te trakteren op heerlijke kiprollade die door Salute werd uitgedeeld met een glaasje Twents kruidenbitter.

De uitslag van de wedstrijd is een lange reeks van namen. Dat hoort bij deze wedstrijd waarbij de teams bestaan uit 4 deelnemers.

1. Erik Timmerman, Remi de Olde, Ruben Dijkhuis en Arjan Webbink (netto 55)
  2. Rogier de Kleine, Charlie Brugman, Frank Boswinkel en Ryan Jack (netto 57)
  3. Freddy Groothedde, Jan Kupper, Fokke Oppersma en Swen Weustink (netto 58)
  4. Arjan Haverman, Dianne van Regteren, Eward Dubbink en Marjon Booy (60)

De nearies ging naar Jan Kupper, Eward Dubbink, Freddy Groothedde (2x) en Bert Stoové.

De Sweepstake: het team van Erik Timmerman, Remi de Olde, Ruben Dijkhuis en Arjan Webbink (Heren 1) ging voor de bruto score. Iedereen mocht inzetten en de scores varieerden van 51 tot 63. 76 leden hadden voor 2 euro ingezet. Het werd 57 en tijdens de uitreiking was het bord met de eeuwige roem al uitgereikt en opgehangen in het clubhuis. 4 mensen hadden het goed gegokt en zij kregen allen 38 euro uit de pot.
Onverwacht sterk was overigens het door Gary samengesteld team van (semi) jeugd: Rogier de Kleine, Charlie Brugman, Frank Boswinkel en Ryan Jack. Zij kwamen binnen met bruto 61 en dat had Gary zelf nooit gedacht, vertrouwde hij schrijver dezes toe.

De goede lezer zal constateren dat van alle prijswinnaars slechts 2 dames in de prijzen zijn gevallen: het was hun dag niet!

De après-golf met bijna 150 leden en gasten in het clubhuis was oergezellig en voor de lustrumcommissie een onvergetelijke afsluiting van een succesvol lustrumjaar. Hulde aan alle leden die daaraan hebben bijgedragen.

Altijd een minpuntje: er waren niet genoeg stoelen!

Klik hier voor meer foto´s