Maandbeker 3 in 2022 een succes!

Nadat we in 2021 voorzichtig waren begonnen met een maandbeker, over negen holes, voor leden met een hcp hoger dan 36, hebben we dat succesvol naar 2022 kunnen doortrekken. Als enige vereniging in Oost-Nederland heeft De Koepel een Maandbeker voor deze hcp groep. Het aantal deelnemers stijgt gestaag naar inmiddels gemiddeld 12 deelnemers. Wellicht kunnen we volgend jaar nog meer leden verwelkomen, want dan gaan we de deelname grens iets verruimen.

In het totaal hebben 28 verschillende leden deelgenomen aan de zes wedstrijden die we dit jaar in de zomer hebben georganiseerd. De hoogste score was 25 stableford punten en dat werd op meerdere dagen door meerdere spelers gerealiseerd. Hoewel de damesleden wel aandrongen werd de uiteindelijke top drie toch een mannenzaak.

Winnaar werd Hans Nijhuis met 107 punten, op de tweede plek Peter Koetsier met 97 punten en Jan Wiemer derde met 80 punten. We hebben aan deze drie toppers, goede actieve leden, waar we in de toekomst nog veel van zullen horen.

Hans, Peter en Jan      Gefeliciteerd!