Maandbeker 6 juli 2019

Op zaterdag werd vanaf 09:00 uur tot 12:50 uur  gestart op de Twentsche door  54 deelnemers aan maandbeker 1 en 31 deelnemers aan maandbeker 2.

De baan was behoorlijk droog, dus hadden de greenkeepers besloten dat er tijdens de wedstrijd gesproeid zou worden. Dat was lekker verfrissend want als de zon zich door het wolkendek heen wurmde kon het ondanks de aangename temperatuur toch aardig benauwd zijn. De uitslagen waren, denk ik, mede daardoor goed te noemen.

Bij maandbeker 1 was Arjan Wassink zeer goed bezig en hield het complete veld achter zich. Tevens verlaagde hij zijn handicap met een volle punt en is hij stevig op weg naar de single-handicap status.

Bij maandbeker 2 was Rianne Eggink-Hulst ook goed bezig maar moest Veerle Brenninkmeijer van de Twentsche voor laten gaan die voor de derde keer op rij eerste werd.

Halverwege de competitie staat bij maandbeker 1 Arjan Wassink aan kop, met op de voet gevolgd Ans te Wierik. Bij maandbeker 2 staat Gretha Harbers eerste en is de runner up Rianne Eggink-Huls. Het volledige overzicht kunt u vinden in E-golf competities.

De tweede en derde plaats bij beide maandbekers was spannend doordat de eindscores hetzelfde was en bepaalde de scores op laatste 9 holes de rangorde.

Uitslag voor Koepelleden bij maandbeker 1

1Arjan wassink met 67 netto

2 Stijn Magnussen 72 netto

3 Gerrit Tijhof 72 netto

4 Albert Willemsen 72 netto

Uitslag voor Koepelleden bij maandbeker 1

1 Rianne Eggink met 38 stableford punten

2 Cora Mossel met 34 stableford punten

3 Gerard Broekman met 34 stableford punten

De gereserveerde parkeerplaatsen zijn tot en met 4 augustus dus voor Arjan en Rianne.