Maandbeker mei 2022

Onder perfecte omstandigheden zijn afgelopen zaterdag de eerste maandbekerwedstrijden gespeeld.

De competitie is nog in volle gang en dat zal de reden zijn dat het aantal deelnemers een beetje tegenviel.

Maandbeker 1 telde 12 deelnemers waarvan slechts 3 (!) dames. De uitslag was misschien mede daardoor een mannenaangelegenheid:

Frank Boswinkel (85/65),

Connor Jack (82/66)

John Wessel (84 / 68)

De beste bruto scores waren van Connor (82) en Trees Oldejans (85). Er werden 3 birdies gemaakt.

Maandbeker 2 was beter bezet met 24 deelnemers. Ook hier werd goed gescoord door de winnaars.

Dennis Bergkamp       (44 stablefordpunten / hcp 35.7)

Harrie Lammerink      (41 stablefordpunten / hcp 21.3)

Manna Wessel             (39 stablefordpunten / hcp 18.7)

Er werden 2 birdies gemaakt.

We hopen dat de blessures van Chris Dijkhuis en Harry Weghorst met wat rust vanzelf overgaan.

Er wachten ons de komende maand een paar spannende wedstrijden: Ter Horst Driver en,  Clubkampioenschappen Matchplay en de maandbekers in juni.

Nieuw op de kalender is de Regenboogwedstrijd met lunchpakket om Hemelvaartdag. Ook daar hopen we op een vol wedstrijdveld.

In juli vindt de eerste maandbeker samen met de Twentsche en de Sallandsche plaats. Daar kunnen slechts 20 deelnemers per categorie van iedere club aan meedoen. Schrijf je dus op tijd in.