maandbekers juni 2019

De eerste zomerse dag van juni 2019 was de wedstrijddag van de maandbekers op de Koepel.

Maandbeker1
De eerste plaats voor de hele wedstrijd van beide clubs was een nek aan nek race tussen Paul Scholte op Reimer, van de Twentsche, en onze Arjan Wassink. Paul was op de 2e negen net iets beter dus die ging er met de eerste prijs vandoor
Wedstrijduitslag voor de Koepelleden

1e Arjan Wassink met netto 69 slagen

2e Ans te Wierik met netto 73 slagen

3e Ruben Dijkhuis met netto 73 slagen

De tweebal werd door maar liefst 6 spelers gewonnen omdat het inleggeld ontoereikend was om alle zes een vol doosje ballen te geven besloot de penningmeester van de WECO (Jens) er wat geld bij te leggen zodat ze allemaal een vol doosje kregen.

Maandbeker 2

Veerle Brenninkmeijer  van de Twentsche was ongenaakbaar, met 1 birdie en 5 parren,  voor de rest van het deelnemersveld en scoorde 41 punten.
Wedstrijduitslag voor de Koepelleden

1e Arsenin Rodriquez met 38 stableford punten

2e Gretha Harbers met 34 stableford punten

3e Rianne Eggink-Huls met 33 stableford punten

Gretha won ook nog als enige de tweebal competitie en ging er met bijna alle ballen vandoor want als gebruikelijk kregen haar flightgenoten ook een doosje ballen van haar.

Arsenin stelde zijn parkeerplaats op de Koepel voor komende maand aan Veerle ter beschikking bij de open wedstrijden op de Koepel in juni.

Maandbeker Rabbits

Het doel van deze wedstrijd is veelzijdig, maar het belangrijkste van de Rabbitcommissie is dat nieuwkomers kennismaken met diverse kanten van hun nieuwe club dus ook met wedstrijden van de WECO.

Het was de eerste keer dat deze wedstrijd werd georganiseerd. Gezien de gezelligheid op het terras na afloop denken wij dat dit een succes is. Wordt vervolgd op 4 augustus en 13 oktober.

1e Erna Langen met 18 stableford punten

2e Bob Nobel met 17 stableford punten

3e Truus Nobel met 15 stableford punten

Wedstrijden juni