MDS winnaars zijn bekend!

In het afgelopen seizoen hebben er 107 leden van onze club meegedaan aan MDS. U weet wel, die leuke matchplay-wedstrijden tegen mensen waar je anders wellicht niet zo vaak tegen zou spelen.

Vorige week werd de laatste MDS-finale gespeeld en dat was de finale SHH. Ali Meppelink moest haar meerdere erkennen in Leo Heerink die al snel in de wedstrijd een voorsprong kon nemen en dat niet meer afstond.

De winnaar  van de finale SHL was al even bekend: Ton Workel won van Herman Dollenkamp.

Ook de mixed-finale was al gespeeld: Opa Marinus en kleindochter Jill konden niet op tegen Joop Kordes en Henni Niemeijer.

Alle winnaars worden op de nieuwjaarsreceptie uitgebreid in het zonnetje gezet.

Wat waren het allemaal spannende wedstrijden en als u matchplay ook zo leuk vindt: schrijf volgend seizoen dan vooral  in!!