Mededeling versoepeling maatregelen rond Corona virus per 1 juli.

Per 1 juli zijn de maatregelen rond de beperking van het Corona virus verder versoepeld. In dat kader is ons golfprotocol aangepast. Voor de volledige versie verwijzen wij naar de website van de club.

Hieronder in het kort de belangrijkste aanpassingen:

• Per 1 juli mogen er weer twee personen gebruik maken van één handicart. Wel wordt geadviseerd een mondkapje te dragen. Handicarts dienen na gebruik door de gebruiker zelf gedesinfecteerd te worden.
  • Per 1 juli zullen wij de kleedkamers en de douches weer in gebruik nemen. Wel geldt er een beperking voor het aantal personen dat gelijktijdig in de ruimte aanwezig mag zijn. Voor de herenkleedkamer geldt maximaal 4 personen en voor de dameskleedkamer geldt een maximum van 3 personen.
  • Er geldt geen beperking meer ten aanzien van het gebruik van de chipping green en de putting green. Wel blijft de algemene regel van 1,5 meter afstand houden van kracht.
  • Een snellere groep kan door een langzame groep doorgelaten worden;
  • Bij de doorkomst op hole 1 of hole 10 ( afhankelijk van de starthole ) geldt de oorspronkelijke starttijd. Het kan dus zijn dat men moet wachten.
  • De watertappunten bij de tee van hole 2 en de tee van hole 13 zullen weer in gebruik worden genomen. Er is desinfecteringsmateriaal aanwezig.

Naast deze aanpassingen blijven de onderstaande basisregels natuurlijk altijd van kracht:

• Heb je klachten: blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen
  • Ga direct naar huis wanner er tijdens het golfen klachten ontstaan als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. Dit geldt voor iedereen.
  • Ben je 18 jaar of ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Was vaak je handen met water en zeep
  • Vermijd drukke plekken
  • Schud geen handen

Toegang secretariaat:

Binnen de geldende maatregelen is het mogelijk weer met 3 personen tegelijk op het kantoor te werken. Met meer personen is de 1,5 meter afstand niet te handhaven. Het secretariaat is derhalve niet toegankelijk voor onbevoegden. Dit geldt  voor IEDEREEN binnen of buiten de club. Wij verzoeken jullie zich hier strikt aan te houden.