Nieuwjaars receptie 5 januari 2020

Traditiegetrouw vond op 5 januari 2020 de nieuwjaarsreceptie plaats in ons mooie clubhuis. Onze voorzitter Bernard Rolloos opende de bijeenkomst met een minuut stilte te vragen voor ons onlangs overleden lid Frans Groothuis waarna op gepaste wijze eenieder, onder het genot van een glaasje bubbels, een gelukkig en gezond 2020 werd toegewenst.

Vervolgens werden alle kampioenen van 2019 gehuldigd waarbij de spelers die in 2019 nog geen officiële prijsuitreiking hadden genoten, nu extra in het zonnetje werden gezet.

Op de foto’s staan de gelukkige winnaars.

Evert Bosch: Strokeplay Heren Senioren – Erik Timmerman: Stokeplay Heren – Toos Geurtse: Strokeplay Dames

Ryan Jack: Jeugd (bruto score) – Jill Hens was door ziekte verhinderd: Jeugd (netto score)

Arjan Wassink: Maandbeker 1 – Gretha Harbers: Maandbeker 2

Runners Up MDS: Jan Lenderink (Laag) – Marian Koekenberg – Dubbel (Rini Beverdam niet aanwezig) – Berend Kreijkers (Hoog)

Winnaars MDS: Han Meyerink & Evert Bosch (Dubbel) – Harrie Lammerink (Hoog) – Anno Hart (Laag)

Rookie of the year: Liam Weustink (8 jaar!) met onze golf-pro Garry Jack die hem geselecteerd heeft op basis van enthousiasme, altijd goed humeur en een bijzonder mooie swing!!

Golfster en Golfer van het jaar: Erna Landkroon – Erik Timmerman geflankeerd door onze cateraar Jan Braakhuis die de prijzen voor deze winnaars ter beschikking had gesteld.