Old Grand Dads spelen hun 2e kwalificatiewedstrijd.

De Old Grand Dads, u weet wel, die groep die zieke en lichamelijk gehandicapte kinderen sponsert, hebben op 7 mei jl hun 2e kwalificatiewedstrijd voor de Regiofinale gespeeld.

Onder uitzonderlijke goede en warme weersomstandigheden gingen 22 OPA’s, waaronder wie enkele nieuwe leden, de baan in.

Onder het genot van een drankje en een bitterbal vond op het terras de prijsuitreiking plaats.

Henk Meier, Gerard Praas en Jan Lenderink werden resp. 1e, 2e en 3e. Zij namen dan ook met veel plezier en een big smile de prijzen, een “ogd-wijn”, in ontvangst.

De neary was voor Hennie van de Duin, de leary voor Jacques de Lange en er zijn 6 birdie’s gescoord.

Zoals vermeld sponseren de OGD lichamelijk gehandicapte/zieke kinderen. Op zaterdag 2 juni a.s. om 19.30 uur stijgen er, mits de weersomstandigheden dit toelaten, vanaf onze drivingrange 3 luchtballonnen op met 9 zieke kinderen met hun begeleiders.

Het zou fijn zijn als er veel Koepelleden dit evenement gaan bijwonen.

Ton Workel,

Secretaris OGD