Open Golfdag groot succes!

Groot aantal mensen maakt kennis met golf bij Golfclub de Koepel in Wierden tijdens frisse en bijna winterse Open Golfdag.

Ruim veertig mensen kwamen zaterdag 13 april samen met hun families, vrienden en/of bekenden naar Golfclub de Koepel in Wierden. De Open Golfdag bood beginnende golfers gelegenheid kennis te maken met de golfsport en gaf ervaren golfers de kans een kijkje te nemen op onze prachtige baan.

De bezoekers namen deel aan clinics onder leiding van PGA-Golfprofessional Garry Jack en een aantal enthousiaste leden. Zij vertelden jong en oud hoe je een club vasthoudt, hoe je de bal kunt chippen en hoe je de bal een flinke klap kunt geven, zoals dat op televisie is te zien. Op de putting green maakten de vrijwilligers de bezoekers wegwijs in verschillende golfvaardigheden.

De sportieve gasten, jong en oud, gingen de uitdaging aan. Ze speelden op een parcours dat op een deel van de achttien holes golfbaan was uitgezet. Enthousiast deden ze allemaal mee aan een hole in one wedstrijd en een longest drive wedstrijd die kans boden op mooie prijzen! Na alle inspanningen en ontdekkingen werd er natuurlijk een consumptie genuttigd op het zonnige terras met prachtig uitzicht over de baan. Golfclub de Koepel heeft een gezellig en gastvrij clubhuis met restaurant “Salute”, waar men naderhand nog bleef voor een drankje of om een hapje te eten.

Mensen die zaterdag 13 april verhinderd waren, maar wel interesse hebben in de golfsport, kunnen op werkdagen contact opnemen met het secretariaat van de golfclub voor meer informatie over bijvoorbeeld het 9 Stappenplan, baanpermissie en clubhandicap, het jeugdprogramma en de verschillende lidmaatschapsmogelijkheden.

Het secretariaat van Golfclub de Koepel is bereikbaar op (0546) 574 070 of via info@golfclubdekoepel.nl In 2020 is er weer een Open Golfdag. Tot die tijd zijn er heel veel andere activiteiten voor zowel leden als niet-leden.

Op onze website valt daar alles over te lezen: www.golfclubdekoepel.nl