Open Zomerwedstrijd 21-7-2018

Op deze warme dag waren 6  gasten en 10 leden die om 13.00 uur van start gingen op de eerste 6 holes.

Verbazingwekkend want deze wedstrijd telt mee voor de golfer/ster van het jaar.

Het werd zelfs zo warm dat Sophie van onze catering met flesjes water de deelnemers, maar ook alle andere golfers in de baan, langs ging om hen van water te voorzien.

Er werd goed gespeeld door de aanwezigen en doordat het al erg lang droog is zijn de fairways keihard en rollen de ballen dus lekker door. Veel deelnemers hebben daardoor  hun persoonlijk record qua afstand gebroken. Ondergetekende, absoluut geen long-hitter, vond zijn bal pas na 220 meter na zijn afslag op hole 10.

In E-golf staan er twee ranglijsten namelijk 1 voor de dames en 1 voor de heren. Maar om voor de prijzen in aanmerking te komen was er een overall uitslag.

De winnaars zijn:

1. Toos Geurtse-van Gaal Netto 68.
  2. Ans te Wierik-Spijker netto 69.
  3. Marcel Swarts(gast) netto 69.

De nearies op hole 18 waren voor Toos en Arjen Noordman(gast.

Birdies werden gescoord door Päivi Schott-Leivo op hole 16 en Martijn Maris(gast) op hole 5.

Bijna alle gasten kwamen uit de directe omgeving. Alle gasten waren zeer te spreken over de service van de Koepel.

Jaap van Barneveld