Openingswedstrijd sponsor- en bedrijfsleden op 25 maart.

Na een onderbreking van vrijwel een jaar zijn ruim 40 deelnemers/-ters  met veel enthousiasme vanaf hole 1 en 10 de baan in gegaan voor een 9 holes wedstrijd. In de baan werden zij via een in alle opzichten goed verzorgde catering voorzien. Na afloop kon er nog even genoten worden van een drankje en ontving iedere deelnemer nog een thuisborrel.

Bij de dames ging Annemien Lamberts met de eerste prijs  aan de haal met een score van 20 stfd , waarbij zij ook de Neary op hole 9 als beste benaderde. De longest bij de dames was een prooi voor Pasquale Dekker, die op hole 5 met een geweldige afslag de rest de loef afstak. Indrukwekkend volgens teamgenoten.

Bij de heren liet Patrick Hekkert met afstand zien deze dag de beste te zijn met een score van 23 stfd gevolgd door Wim Lohuis met 19 stfd punten en op de hielen gezeten door  een viertal met 18 stfd punten.

De longest gingen op respectievelijk  hole 1 en  10 naar Arjan Haveman en Bob Schasfoort en de Neary naar Han Rutten op hole 9 en naar Rob Vehof op hole 18. De prijswinnaars krijgen nog afzonderlijk bericht via de mail. Gelet op de reacties kunnen we terugzien op een geslaagde middag en zeker een compliment aan Jan Braakhuis en zijn team.

Wij kijken al weer uit naar de eerste dag van de bedrijvencompetitie op 22 april a.s.

De businesscommissie.