Proef met de Digitale BallenSpiraal loopt ten einde.

U kunt nu al boeken voor volgende week donderdag!

Zoals in een vorige Nieuwsbrief is omschreven duurt de proef met de Digitale BallenSpiraal (DBS) van 1 juni tot 1 juli 2021. Daarna gaan we weer over op het TeeTime Reserveringssysteem (TTR). Omdat het volgende week donderdag al 1 juli is kan er vanaf vandaag geboekt worden voor 1 juli a.s. en zo komt er iedere dag een dag bij om te boeken totdat vanaf 1 juli iedereen weer een week vooruit kan boeken, net zoals voorheen.

Er mag 1 reservering vooruit geboekt worden en wanneer er op de speeldag zelf nog ruimte is in de baan, dan mag iedereen die dag boeken ongeacht een openstaande reservering.

Hoe nu verder?

Als bestuur hebben wij reeds diverse reacties ontvangen van leden met betrekking tot de beide reserveringssystemen. Ook in de onlangs gehouden enquête hebben veel leden de moeite genomen om een eventuele voorkeur toe te lichten. Deze reacties zullen samen met de half juli te houden enquête als basis dienen voor de te nemen beslissing. De enquête zelf bevat slechts 1 vraag: Welk systeem heeft uw voorkeur?

Wij verzoeken de leden nu al vast na te denken over het antwoord op die vraag.