Rabbitbeker 2019

Bent u die (beginnende) golfer met een handicap tussen de 36 en 54? En wilt u tijdens drie 9-holes wedstrijden de strijd aangaan voor de “Rabbitsbeker”, geef u dan nu u op!

Op veler verzoek van leden van de golfclub worden er na de Maandbekers op zaterdag 1 juni, zondag 4 augustus en zondag 13 oktober op Golfclub de Koepel speciaal voor de golfers met handicap 36 tot 54 een 9-holes “Rabbitsbeker” georganiseerd door de Rabbitcie (deze wedstrijden worden niet georganiseerd tijdens de Maandbekers op Twentsche Golfclub).

Starttijd 11.30 uur, dus de “Rabbitsbeker” wordt gespeeld achter de Maandbekers aan. De wedstrijd wordt gespeeld over de eerste 9 holes.

Inschrijven kan via E-golf4U app of via de website. Wij hopen natuurlijk dat u in groten getale deelneemt en de strijd aan gaat tijdens deze gezellige wedstrijden! En natuurlijk een leuke kans om uw handicap te verlagen.