Rabbits afsluiting zomerseizoen 2020

Na een bewogen jaar hebben we weer gewoon een bekend gezicht als Rabbit-van-het-Jaar: Truus Nobel.

Het was een spannende competitie omdat Truus vooral de eerste 4 wedstrijden goed speelde maar daarna nog bijna werd ingehaald door Arjan Grobben, die maar 1 puntje tekort kwam. Op de derde plek eindigde Ronald Kleinjan met 3 punten achterstand op Truus. Met een Hcp van 31 zal Truus volgend jaar de eerste plek niet meer kunnen verdedigen, want ze is inmiddels te goed voor de Rabbits!

In 2020 hadden ook wij hinder van de Coronamaatregelen waardoor de gebruikelijke lessen van Garry aan de deelnemers helaas diverse keren niet kon doorgaan omdat we geen shotgun konden starten.

Gelukkig brengt het in 2020 opgestarte project “Swing Together” zoveel nieuwe leden dat wij als Rabbitcommissie worden bedolven onder de deelnemers. Zo zelfs dat we op 21 november mensen moesten teleurstellen omdat de startlijst met 36 deelnemers vol was.

Op zich een unieke gebeurtenis; we zijn ook blij met deze geweldige deelname, maar sneu voor de  mensen die we moesten teleurstellen.

De Rabbitcommissie is dit jaar probleemloos uitgebreid met vier nieuwe leden, die zoals elk jaar met veel plezier en ondersteund door de enthousiaste reacties van de deelnemers/-neemsters maandelijks een zaterdagmiddag opofferen.

Als altijd was Henk Meier weer de bezielende leider die alle uitnodigingen, inschrijvingen, wijzigingen en wensen op goede wijze in de wedstrijdvorm drukte.

Het worden drukke tijden voor de Rabbitcommissieleden, want niet alleen de wedstrijden kennen een enorme toeloop, daaraan voorafgaande vangen zij als mentoren ook alle nieuwe leden op door ze te begeleiden en hen wegwijs te maken op De Koepel. Voorwaar geen eenvoudige opgave.

Maar daarover niet geklaagd, het is leuk en dankbaar werk, en dat doen we graag. Gelukkig zijn er daarnaast diverse leden van De Koepel die graag als mentor willen optreden.

Namens de Rabbitcommissie

Hennie van der Duin