Rabbitwedstrijd 20-11-2021.

Op zaterdag 20-11 j.l. was de eerste “winterwedstrijd” van de Rabbits.  40 deelnemers, incl. begeleiders verzamelden zich om 13.10 uur in het restaurant voor uitleg van de wedstrijdvorm van deze dag: Texas Scramble, een vorm die vele Rabbits voor het eerst spelen. In de winter-wedstrijden spelen de begeleiders mee, waarbij ze de driver in de tas moeten laten. Dit keer de 1e 9, waarbij van rood of oranje werd gespeeld.

Uitslag:

1. Team Hans van Zuilekom met Peter Berendsen, Eddy Hazenberg en Monica de Jong, netto score 28.
  2. Team Chris Dijkhuis met Rene Groothedde, Mercedes Pruano Gomez en Cas Boomkamp, netto score 30.
  3. Team Henk Meier met Koen ter Avest, Gerreke van Moort en Saskia Lageveen, netto score 30

Tijdens en na de wedstrijd werd er bijzonder enthousiast gereageerd op deze wedstrijdvorm.

De Rabbitcommssie.