Seizoen Openingswedstrijd 17 maart 2019

Sinds 5 jaar wordt deze wedstrijd op De Koepel georganiseerd; overgewaaid vanuit Schotland en ingebracht door onze Pro Garry Jack. Idee is om met een feestelijk gebeuren het nieuwe seizoen in te luiden. Onze Voorzitter Mary Verdam heeft zich weer prachtig van deze taak gekweten en na haar openingswoordje onder het genot van een mooi glas bubbels de eerste afslag van het nieuwe seizoen op hole 1 succesvol afgesloten. Mooie slag!

Uiteindelijk hebben 44 spelers deelgenomen aan deze 18 holes Matchplaywedstrijd waarbij de wedstrijdkaarten van hun teams getrokken werden door Mary en Gary; 11 flights gingen vervolgens de baan in. Na afloop worden alle ups genoteerd en uiteindelijke winnaar waren de teams die voor Mary door het vuur gingen. Uitslag 15-11.

Een mooi begin van het nieuwe seizoen 2019.

Klik hier voor meer foto’s.