Starttijd reserveren gewijzigd!

Met ingang van 25 februari zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd in het boeken van een starttijd.

– De starttijd die je voor de huidige dag wilt boeken, telt niet mee voor de beperking dat je maar 1 boeking open mag hebben staan in de komende 7 dagen. Dus als je ziet dat er vandaag aan het einde van de middag of tussendoor nog een starttijd beschikbaar is en je hebt voor morgen al een reservering staan, kan deze starttijd geboekt worden.

– De doorkomsttijd na een 9-holes ronde is  teruggebracht naar 1 uur en 44 minuten. De oude doorkomsttijd van 1 uur en 52 minuten was nog gebaseerd op de situatie dat er ook drie- en vierballen in de baan waren toegestaan. Het effect van deze wijziging zal vanaf de komende dagen merkbaar zijn. Bestaande boekingen blijven nog staan met de oude doorkomsttijden.

– De laatste starttijd die geboekt kan worden aan het einde van de dag is 30 minuten later ingesteld. Uit de enquête kwam naar voren dat leden aan het einde van de dag niet meer konden reserveren om bijv. nog 5 holes te lopen. Het TeeTime-systeem houdt namelijk rekening met de doorkomsttijd van een ronde van 9 holes en het invallen van de duisternis. Nu kunnen leden, die een paar holes willen lopen na werktijd en voordat het donker wordt, nog gewoon boeken. Nadeel is dat je met het boeken van de laatste starttijd waarschijnlijk geen 9 holes meer kunt lopen. Houdt hier rekening mee!