Ter Horst driver wedstrijd op 11 mei 2019

Aan deze reeds lang bestaande wedstrijd namen dit keer 22 mensen deel. De weerberichten waren weer eens te somber gestemd: vrijwel zonnig , met een frisse wind en een temperatuur van rond 15 graden was het echt prima golfweer. Er werd goed gespeeld, met een meerderheid boven de 30 SF punten, en wat een rust dan op de prachtig onderhouden baan. Winnares werd Nicolette Witberg, met maar liefst 44 punten. Een label met naam aan de befaamde driver en punten voor de golfster van het jaar zijn haar wel verdiende loon. Zeer verdienstelijk tweede (ook weer een dame) werd Mechel Kemp met 41 punten (in 1988 was zij de winnares) en derde werd de winnaar van vorig jaar Arsenin Rodriguez met 37 punten.
Na de prijsuitreiking (zie foto) bleef het nog lang gezellig op het zonnige terras.