Ton Workel is Winterkoning

0

Beste Hooghe Heeren,

Op een prachtige vrijdag gingen er weer 15 Heeren strijden om de hoogste (H)eer van dit winterseizoen. Prima resultaten werden er binnengebracht, met Gerrit Piksen als verrassende winnaar. Tweede plek voor Jan Lenderink is eigenlijk al heel gewoontjes en de derde plek voor Harry en vierde voor Johan Engbersen zijn ook geen verrassingen. Maar de echte top van het overall klassement kwam pas daarna binnen, waardoor er toch een belangrijke verschuiving plaats vond.De gehele uitslag staat in de bijlage, onderstaand staat de top vermeld, met als trotse winnaar, na “De Hooghe Heer” nu ook “Winterkoning”,

Workel A.G.

Ton

12,63

Lange de J.

Jacques

12,40

Duin van der H.J.

Hennie

12,22

Lenderink J.H.

Jan

11,42

Groothedde F.J.

Freddy

11,36

Kupper J.G.H.M.

Jan

11,36

Roel Bakker overhandigde de wisselprijs aan zijn opvolger en feliciteerde hem met zijn wintervastespel. Jacques de Lange had zijn sportieve plicht gedaan door vandaag te komen spelen, maar ondanks het mooie weer lukte het hem niet om Ton voor te blijven, maar een zeer terechte tweede plek verdient ook alle lof.

Uiteraard deed de penningmeester er nog een paar bitterballen in, wat door het grote gezelschap erg op prijs werd gesteld. Want naast de spelers waren er nog 8 Heeren aangesloten die helaas niet konden spelen, maar de Prijsuitreiking niet wilde missen.

HH Zomercompetitie begint op 31 maart om 16.30 uur, waarbij opgemerkt dat ook de competitie weer is begonnen en dat we ons in de eerste weken een beetje zullen moeten schikken.

Tot de 31e,

Groeten Hennie

HH Winter 2016-2017 Actueel