Topper van het jaar 2019

Dinsdag 24 september speelden de Toppers de laatste qualifying wedstrijd van het seizoen. De weersomstandigheden waren goed en het beloofde een fijne speelavond te worden.  Na de start om half 5 waren alle dames, na een snelle ronde en voor het invallen van het donker, weer binnen en kon de balans van het seizoen worden opgemaakt.

Van de (dit seizoen) 16 gespeelde wedstrijden telt de score van de 8 beste wedstrijden voor de titel Topper van het jaar. De laatste weken tekende zich al af dat de nummer 1 nauwelijks meer in te halen was. Voor de nummers 2 en 3 was de strijd nog volop open.

Topper van het jaar werd Cora Mossel met een score van 263 stableford punten.  Cora won ook al de wedstrijd tijdens het Toppersuitje en werd de beste [vrouwelijke] speelster in de ontmoeting met de Hooghe Heeren. Zij werd met recht de Topper van het jaar 2019.

De nummer 2 werd  Rianne Eggink en op nummer 3 eindigde Sini Wijnen. Al deze dames werden verrast met een cadeaubon.  Daarnaast won Anne-Lies van den Berg de longest [ titel ] en de meeste     neary s werden geslagen door Lucy Weghorst. De birdie trofee ging ook nog naar Cora Mossel.

Angelique de Witte werd bedankt voor de jaren die zij de financiĆ«n heeft beheerd voor de Toppers. Ook Ans Geurtse werd bedankt voor het extra jaar dat zij nog in de commissie is gebleven.  Wij hopen voor volgend seizoen op aanvulling voor de commissie uit de Toppersleden.  Wie zich geroepen voelt zullen wij warm ontvangen.

Ook de catering, in de persoon van Ina, werd bedankt voor de voortreffelijke verzorging en de heerlijke  maaltijden op de dinsdagavonden.

Wij hopen volgend jaar wederom op een grote deelname en een even groot enthousiasme als afgelopen seizoen.

Groeten van Ans , Angelique, Manna en Oky