Tropische Ontdekkingstocht op 10 september

0
166
Zondag 10 september was het dan zover. Voor de eerste keer is er gespeeld om De Ontdekking Trofee.
Onder werkelijk tropische omstandigheden van meer dan 30 graden, begonnen om 13.00 uur 62 deelnemers aan de Texas Scramble wedstrijd die onderbroken zou worden op meerdere holes met diverse lekkernijen.
Op het terras , bij hole 2, bij hole 13 en bij de Driving Range stonden de medewerkers van De Ontdekking ons op te wachten met meerdere heerlijke, verse hapjes en happen en gelukkig ook drinken. Want dat hadden we allemaal wel nodig om de ronde goed te volbrengen.
De wedstrijdvorm was Texas Scramble , maar dan met de variatie dat vooraf bepaald moest worden wie op welke hole ging afslaan, minimaal 4 keer, dit om de moeilijkheidsgraad wat te verhogen en het tempo er wat meer in te houden, zodat er voldoende tijd over zou blijven voor het nuttigen van de versnaperingen.
Ondanks deze extra moeilijkheid of misschien dankzij deze extra moeilijkheid eindigden de flights met de laagste playing handicap verrekening toch op de bovenste plaatsen.
De uitslag:
  1. Team Jack, bestaande uit Ryan Jack , Garry Jack, Rogier de Kleine en Frank Boswinkel
    bruto 63 slagen , netto 61 slagen
  2. Team Hessing, bestaande uit Herman Hessing, Rick Hessing, Gerben van Heun en DJ van Heun
    bruto 65 slagen , netto 62 slagen
  3. ,Team Landkroon, bestaande uit Erna Landkroon, Rob Landkroon , Nicolette Witberg en Arsenin Rodriguez
    bruto 74 slagen , netto 66 slagen.
Helaas konden de prijzen en de Trofee, waar was die eigenlijk, niet uitgereikt worden door onze uitbaters Wendy en Clemens, omdat zij geveld waren door de griep. De prijzen zullen nadien aan de teams nog overhandigd worden.
Voor en na de prijsuitreiking werden we getrakteerd op live music van een 3 vrouws formatie waardoor het op het terras nog lang onrustig bleef.
Team van De Ontdekking , dank voor jullie grote inzet op deze mooie dag. Op naar de tweede editie in 2024 !!
Namens de WeCo ,
Anno Hart