Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 8 januari 16.00 uur

UITNODIGING

Het bestuur nodigt alle leden van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op

8 januari 2023

Aanvang 16:00 uur.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie wordt een 9-holes wedstrijd gespeeld voor degenen die zich warm willen golfen alvorens van de bubbels te gaan nippen. De wedstrijd begint om 13:00u, inschrijven graag via E-golf4U.

Tijdens de receptie zal -behoudens een toast op het nieuwe jaar door de voorzitter- de schaal van waardering worden uitgereikt, de kampioenen van het jaar 2022 worden gehuldigd en afscheid worden genomen van mister Salute, Jan Braakhuis.

Tegelijk kunnen we kennis maken met de vaardigheden van het team van onze nieuwe restaurateur, “De Ontdekking”.

Het belooft een gezellige bijeenkomst te worden die -op last van de penningmeester- tot uiterlijk 18:00 uur zal duren.

We hopen u allen te ontmoeten op 8 januari en wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar.

Namens het Bestuur van Golfclub de Koepel

Bernard Rolloos – Voorzitter