Wedstrijdverslag Salute Trofee op zondag 26 juli 2020

Met angst en beven bekeken we met z’n allen op zaterdag de weersvoorspellingen voor de zondag. Het zag er niet best uit! Maar tot ieders verrassing scheen op de vroege zondagmorgen volop de zon!  Een half uur na de start werd het nog even spannend maar het onweer ging met een grote boog aan ons voorbij.

Jan en zijn team hadden de route voor de catering perfect voorbereid.

Na een feestelijk glaasje bubbels gingen19 flights achter elkaar van hole 1 en hole 10 de baan in. Na de eerste hole was het bij de kruising bij hole 2 gelijk raak met een heerlijke Lekkerbek die natuurlijk vergezeld ging van een prima bijpassend wijntje.

Na hole 6 stond Ina ons op te wachten met een heerlijke wrap.

Daarna op het terras weer een gezellige drukte, van hole 9 en 18 komend konden we daar genieten van de BBQ kunsten van Koen. (vriend van Sophie)

Op hole 13 tenslotte een heerlijk toetje. Afsluitend op het terras voor iedereen nog een consumptie naar keuze. De catering was voortreffelijk, chapeau!!

En het golfen?

Dat ging ook prima. Er werd gestreden op het scherpst van de snede.

Als je op hole 18 nog een afslag moet noteren is de druk natuurlijk wel erg hoog en is de vijver extra groot. Maar dan nog , de laagste netto score 65 slagen en de hoogste 74 is een prima uitslag.

De eerste prijs was voor het team Danny en Jette van Loon met Gerrit

en Dini van der Meer met  een netto score 65 slagen.

De tweede prijs was voor Dieke Smit met Joan ter Horst en Hein de Bruin (Bert Stoove moest zich helaas terug trekken)  eveneens 65 netto maar over de laatste 9 holes 1 slag meer.

De prijzen zullen op een later tijdstip door Salute worden uitgereikt aan de winnende teams.

De totale uitslag vindt u hier.

Weer een dag met een gouden rand op onze prachtige golfclub!