Verslag IJsemmer 6

Zondag 17 februari 2019; een zonovergoten dag midden in februari. 32 deelnemers genoten van de deze prachtige dag en namen deel aan de wedstrijd met spelvorm FBBB (Four Ball, BetterBall).

In een FBBB spelen de spelers als partners (team van 2) ieder zijn eigen bal; de laagste netto score is de score van de hole. Aangezien de meeste teams “vergeten” waren op hun kaart te vermelden wie deze beste score per hole had gescoord, had de wedstrijdleiding iets meer tijd nodig voor het achterhalen van de juiste uitslagen.

Aangezien echter de meeste spelers heerlijk zaten te genieten van het zonnetje op het terras, kon een en ander de goede stemming niet bederven.

Uiteindelijk winnaar van vandaag was het team van Emilie Smit en Piet Brok met 42 Stablefordpunten (liefst 4 birdies!) op ruime afstand gevolgd door het team van Anno Hart en Albert Poolman met 37 STB. Op plaats 3 met 36 STB het team van Arsenin Rodriguez en Nicolette Witberg.