Verslag Rabbitwedstrijd 18-12-‘21

Deze keer met maar liefst 44 spelers de baan in voor een hele bijzondere wedstrijdvorm, bedacht door één van de commissieleden, nl. “ Best-ball gold medal matchplay”, waarbij het team van de begeleiders speelde tegen het team van de Rabbits.

Er golden twee voorwaarden voor de begeleiders, nl. níet met de Driver door de baan en verrekening met handicap.

Om 12.30 een briefing en een uitleg over de wedstrijdvorm door Hennie v.d. Duin en om 13.00 shotgun op de 2e 9.

We hebben het geweten. Door de handicap-verrekening kwam het team van de begeleiders er totaal niet aan te pas. Eén flight eindigde All Square maar verder was het een verpletterende nederlaag voor de begeleiders. Met maar liefst 47 up wonnen  de Rabbits.

Na afloop werd er door de begeleiders geopperd om de volgende keer, als we weer zoiets verzinnen, toch maar met de Driver door de baan te gaan, waarvan akte.

Er was geen individuele prijsuitreiking dit keer (gezien de ingewikkeldheid niet te doen), maar iedere Rabbitdeelnemer kreeg een (kerst)-golfbal mee naar huis. De heren een witte en de dames een rose.

Het was weer een geslaagde happening.

NB: er lopen behoorlijk wat talenten bij zowel de Rabbits als de mensen van Golfstart I en II. Het is fantastisch om te zien hoe sommigen nu al door de baan gaan. Dat belooft wel iets voor het komende qualifyingseizoen.

De Rabbitcommissie wenst een ieder fijne kerstdagen en een gelukkig en bovenal gezond 2022.