Verslag Surprise Paas wedstrijd 2 april 2018

Wedstrijdverslag Twentse ( Texas) scramble maandag 2 april 2018

Het was weer een plezierige wedstrijddag.  Het weer zat mee maar nog veel belangrijker het aantal deelnemers was weer ouderwets veel.  Met maar liefst 68 deelnemers gingen we het “ veld “ in.  Waaronder een mooi aantal introducees die  vanwege het Lustrum karakter zonder greenfee kosten mocht deelnemen.

De start van de wedstrijd werd voor het eerst voorafgegaan door het Lustrum “ Volkslied”  dat vanwege het Lustrumjaar nog vele keren te horen zal zijn voorafgaand aan een ” lustrum”  wedstrijd.

De Lustrumcommissie had er dit keer voor gekozen om zoveel mogelijk deelnemers te mixen en ze niet te laten spelen met de  “ vaste” partners, tenzij uitdrukkelijk vooraf opgegeven. De reacties van vele deelnemers was dat ze dit als erg plezierig hebben ervaren .  De kreet: Ik ken je al jaren maar heb nog nooit met jou gespeeld, werd veelvuldig uitgesproken. Lleuk dat ik eens met jou heb gespeeld.

De Wedstrijd:

Naast de 12 reguliere Texas scramble holes waren er ook 6 verrassingsholes opgenomen in de wedstrijd.

Zo was er een hole waar je met een ei moest putten ( wisselend succes bij de teams)

Een hole met tennisballen, voetballen en een hole waarbij je alleen maar het ijzer 8 mocht gebruiken en hole 11 waar je verplicht via de bunker  moest uitholen.

De reacties achteraf waren ( zeer) positief.

Gelukkig maar, want  je verzint iets met elkaar, steekt er een hoop tijd in en dan hoop je op deze positieve reactie.

De wedstrijd heeft ook winnaars opgeleverd.

Hole 3: De neary met de tennis bal

Vanaf de rode tee: Gerlant van Bergeijk

Vanaf de gele tee:  Henk Zwinderman

Neary hole 18:

Rode tee: Okke te Wierik ( kleinzoon van Ans en Ben )

Gele tee: Marinus Harbers

De Longest ( hole 2):

Rode tee:  Marian Koekenberg

Gele tee: Bastiaan te Wierik

De uiteindelijke winnaars:

Op de 1e plaats:

Hans Bakker, Marianne Bakker, Gerlant van Bergeijk, Berend Kreijkes  81  bruto  –  59 netto

Op de 2e plaats:

Wolter Valk, Harry Nowak, Henni Nijmeijer, Marinus Harbers        80   bruto  –  61 netto

Op de 3e plaats:

Arsenin Rodriquez, Anne Linde Bontes, Nicolette Witberg, Carlijn Bontes  91  bruto  –  62 netto

Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

De prijzen waren dit keer in overeenstemming met de paasdagen. Zo wonnen de winnaars grote paashazen van chocolade.

Na afloop van de wedstrijd werd er nog lang nagetafeld.  Salute had een mooi “ Paasmenu” samengesteld waardoor er ook een groot aantal deelnemers bleef eten.  Kortom, het was nog lang gezellig in het clubhuis.

Op naar de volgende wedstrijd .  Deze door de Weco georganiseerde funwedstrijd is op zaterdag14 april.  We gokken op weer een mooi aantal deelnemers.

Met dank .  De Lustrumcommissie

Klik hier voor de foto’s.