Verslag van de Ter Horst Driver

Op zaterdag 12 juni werd onder winderige maar zonnige omstandigheden de traditionele Ter Horst Driver gespeeld. De spelvorm was Stableford.

40 deelnemers hadden zich ingeschreven. Er werd gestart op hole 1 en hole 10.

De scores werden dit keer goed opgeschreven (al doende leert men)

Voor veel spelers bleek het geen goede dag te zijn. Voor het eerst hadden we een PCC van 1. (spelcondities van die dag) (voorheen CBA). Dat houdt in dat alle Q-scores van die dag , gespeeld op de Koepel, worden meegenomen in de dagscore berekening om te bepalen of er een correctie moet komen op deze behaalde scores. Dit kunt u terugvinden in: Mijn WHS index.

De dames neary op hole 18 werd gewonnen door TREES OLDEJANS.

Bij de heren ging de neary op hole 18 naar WILLIAM TIJHOF.

De winnares van de dag  met 39 stableford punten was ANNIE HARINK

2e werd RINUS van ZANTEN met 36 stf.punten.

3e LYONNE ter AVEST. Eveneens met 36 stf.punten maar minder punten behaald op hole 10 tm 18.

NGF Noot:  In een Stableford-wedstrijd wordt het klassement bepaald door het aantal Stableford-punten van de deelnemers (en niet door hun dagresultaten). Maar voor de WHS handicapdoeleinden worden de scores van de wedstrijddeelnemers omgezet in een dagresultaat.

Helaas waren tijdens de prijsuitreiking alle prijswinnaars al naar huis. De Salute bonnen liggen voor hen klaar in het restaurant/receptie.

Wij zien jullie graag terug bij de volgende wedstrijd:

De Langste Dag op maandag 21 juni a.s.

Kom volgende weekend eens een kijkje nemen bij de Open Amateurkampioenschappen die deze keer worden gespeeld op onze mooie thuisbaan.