Vossenjacht 12 mei 2018

Afgelopen zaterdag werd onder prima condities door 18 mannen/vrouwen gestreden tegen de professional.

De wedstrijdvorm is een vossenjacht: een par wedstrijd waarbij de professional fungeert als vos. Hij/zij start als eerste vergezeld door minimaal een marker

De score van de professional (de vos) wordt op elke hole aan de vlag geniet.
Zij die tegen de vos spelen noteren op de scorekaart hoe ze hebben gescoord: +, – of 0 (incl. handicapverrekening van 75%).

Garry had in de morgen een (voor zijn doen) matige score neergezet (5 bogies en 1 birdy) en het moest dus mogelijk zijn om hem te verslaan.

Er waren echter maar 3 deelnemers die er in slaagden de vos te verslaan: Rob Meijer (+3) en Hans Geurtse (+2) vielen in de prijzen. Zij kregen respectievelijk een uur en een half uur les van Garry en zullen waarschijnlijk volgend jaar wederom een geduchte tegenstander zijn.  Lucy Weghorst werd 3e met +1.

Voor de wedstrijdleiding is het altijd een enorme uitdaging om een groot aantal deelnemers een plezierige dag te bezorgen en 18 deelnemers is dan ook erg mager. Volgend jaar beter.