Vriendendag 2018

Verslag Heren- en Vrienden Golfdag
In de Lustrumweek op woensdag 6 juni 2018 waren 88 deelnemers aan de start gekomen voor de jaarlijkse heren-vrienden-golf-dag, die dit jaar extra opgeleukt werd door initiatieven van de Lustrumcommissie LC 35.
De wedstrijdvorm was zoals je zou kunnen verwachten Chapmans Greensome want chaps zijn we allemaal.
Iedereen werd ontvangen met Salute koffie en bakker Lubbers uit Almelo had leuk versierde Petit Fours beschikbaar gesteld. (bedankt Ben)
Het weer was prachtig en er moest flink wat water worden gedronken om het zweetverlies te compenseren.
De wedstrijdleiding had 2 rustpunten in de baan gecreëerd tussen hole 9 en 18 en tussen hole 18 en hole 9, die om praktische redenen gecombineerd waren in een mooie kraam met lekkere hamburgers, tapas (hapjes) en drank naar keuze. Salute had er echt iets moois van gemaakt en Gaston, bedankt voor je leuke bediening.
Er werd redelijk goed gescoord met 14 teams die 36 of beter scoorden. De eindstand:
1e plaats              42 stbf  Ben te Wierik en gast Jeroen te Wierik (lagere team hcp)
2e plaats              42 stbf Alfred Agteres met gast Jos van Giersbergen
3e plaats              41 stbf  Arjan Wassink met gast William Tijhof
De winnaars werden beloond met een fraaie cadeaubon van de Jumbo in Nijverdal.
Verder waren er nog balletjes te verdienen voor neary, longest drive en Leary (nearest to the pin met de tweede slag) Die werden zowel door Koepel-leden als Gasten in een apart klassementje verdeeld.
Helaas bleef de Volvo beschikbaar voor een volgende festiviteit; de hole-in-one op 18 werd niet geslagen.
De Koepelaars vonden het leuk dit jaar de heren-vrienden-golf-dag te mogen organiseren en danken alle deelnemers voor hun inzet en speelvreugde en Salute voor de goede verzorging.
En….o ja…..de baan lag er geweldig bij; de greens deden wat je kon verwachten dus….ook de greenkeepers: bedankt.
Piet Brok, vz Koepelaars.