Vriendinnendag 2018

Vriendinnendag 2018
Dinsdag 5 juni werden wij hartelijk ontvangen door het organiserend damescomité van de Vriendinnendag, dit jaar een extra feestelijke dag in verband met het 35 jarig bestaan van Golfclub de Koepel.
Er waren 72 deelneemsters, onder wie een deel introducee.
De weersomstandigheden bleken perfect. Er werd keurig om 13.00 uur afgeslagen, alle holes waren bezet. De wedstrijdvorm was four ball better ball, 75%. Bij het inleidend praatje werden wij al gewaarschuwd voor lange
wachttijden, dit heeft ons spel echter niet beïnvloed, integendeel.
De fairways waren prachtig. Met de greens hadden wij moeite. Ondanks ferme putslagen bleven wij steeds te kort. Onze flightgenoten toonden veel coulance met ons fanatisme.
De damescommissie had voor mooie verrassingen gezorgd onderweg, putten met eieren, een verfrissend drankje met of zonder alcohol en als klap op de vuurpijl een overheerlijk ijsje. Bij de borrel werd iedereen verrast door de zingende fotograaf, zij zorgde voor nog meer sfeer en hilarische momenten.
Tegen half negen gingen we aan tafel en voorafgaand aan het dessert werden de prijzen uitgereikt. Onze score, 40 stablefordpunten, bleek zowaar de beste.
Wij gingen naar huis met een mooie bon. Het was een heerlijke dag.
Hulde aan de damescommissie!
En veel dank aan de catering, de greenkeepers en natuurlijk de LC35!
Gerlant van Bergeijk en mijn invitee Sabine de Windt.