Vrijwilligers gezocht voor de OGK 2022!

Op 2 oktober 2022 zal op onze club de 10e editie van het Overijssel Golfkampioenschap gespeeld worden. Het Overijssels Golfkampioenschap is een eendaagse golfwedstrijd, waarin, van 8 golfclubs uit Overijssel, 5 heren en 5 dames meestrijden om de volgende titels, Beste Dame en Beste Heer en het Beste team van Overijssel.

In 2011 is er door de wedstrijdcommissie van de Hooge Graven, o.l.v. Henriet Hartmann-Beverdam, het initiatief genomen om een jaarlijks terugkerende wedstrijd te organiseren met 8 golfclubs in Overijssel speciaal voor de lokale clubkampioenen van de betreffende golfclubs. (Hooge Graven, De Twentsche Golfclub, Golfclub Driene, Golfclub de Lage Mors, Golfclub Zwolle, ’t Sybrook, Sallandsche Golfclub en Golfclub de Koepel)

De wedstrijd zou voor de deelnemers aan de lokale clubkampioenschappen strokeplay en matchplay een extra stimulans moeten zijn om mee te doen, zodat zij zich dan kunnen meten met de beste spelers van de omliggende clubs.

Elke vereniging is 1 x in de 8 jaar de ontvangende en organiserende club. Dit jaar mogen wij dit mooie eendaagse event organiseren op onze golfclub. In totaal zullen 80 deelnemers strijden om de prijzen.

Die dag moeten er veel dingen geregeld worden (o.a. spotten, scores doorgeven, ontvangen deelnemers, toeschouwers ontvangen etc.) en daarvoor doen wij een oproep aan alle leden van Golfclub de Koepel. We willen uiteraard dat het een geslaagde en succesvolle dag wordt en daar hebben wij jullie hulp bij nodig.

Wil je ons op zondag 2 oktober 2022 graag helpen om te laten zien dat Golfclub de Koepel een gezellige, maar ook georganiseerde golfclub is, laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar wecodekoepel@gmail.com. Vermeld er tevens bij of je de hele dag of een dagdeel beschikbaar bent.

Alvast bij voorbaat dank voor jullie medewerking !

WeCo Golfclub de Koepel