Wedstrijdverslag Cross Country 24 oktober

Een ronde golf spelen niet volgens de bestaande lay-out van de baan maar een keer heel anders. Dat stond zondag 24 oktober op het programma. De WeCo had een geheel nieuw 14-holes parcours bedacht en uitgezet. Van een teebox van de ene fairway naar de green van een hele andere (bijvoorbeeld oranje tee 12 naar de green van 15). Over bomen of er onder- of tussendoor (als van gele tee 1 naar green 9). Een ronde met veel plezier en uitdaging maar soms ook met frustratie en irritatie. Het nieuwe parcours viel gelukkig zeer in de smaak bij de deelnemers.

Rond 12.30 uur verzamelden de 54 deelnemers zich in het clubhuis om in het Nederlands en Engels nadere instructies te krijgen voor deze zeer uitdagende wedstrijd. Om 13.00 uur ging de wedstrijd onder uitstekende omstandigheden van start. Rond half 5 waren alle deelnemers binnen en konden de winnaars op een zonovergoten terras bekend worden gemaakt.

Dames:

1. Marianne Bakker (netto 55 slagen)
  2. Alice Tulp (netto 58 slagen)
  3. Toos Geurtse (netto 59 slagen)

Klik hier voor de totale uitslag dames Cross Country 2021

Heren:

1. Dieke Smit (netto 48 slagen)
  2. Jaap Bakker (netto 48 slagen)
  3. Arjan Wassink (netto 50 slagen)

Klik hier voor de totale uitslag heren Cross Country 2021