Wedstrijdverslag Fun wedstrijd 14 april

Wedstrijdverslag van de Funwedstrijd 14 april 2018

Weliswaar ging deze wedstrijd voor de pret (en niet qualifying uiteraard) , maar een aantal deelnemers had toch wel moeite met de afslag vanaf onbekende tees. Een Par 3 ineens van rood in plaats van geel te spelen is toch een ervaring apart. En een par 5 green met gemak in 2 slagen bereiken door de gunstige ligging van de oranje tees is ook wel aardig. Natuurlijk was de playing handicap door de wedstrijdleiding (Alice, Alfred en AJ) zodanig aangepast dat de heren (helaas)  wel 8 slagen minder kregen en sommige dames wel 6 slagen meer. Desondanks kwam een groot aantal met meer dan 30 punten binnen.Winnaar bij de dames was Erna Landkroon  en bij de heren Hans Gerritsen, beiden met 41 SF punten. Tweede bij de dames werd Sini Wijnen en bij de heren Henk Jan Resink. De familie Geurtse (Hans en Toos) ging  er met de neary vandoor. Omdat rond het einde van de dag pas de zon doorbrak kon de laatste ronde gezellig op het terras afgewikkeld worden.

AJ