Wedstrijdverslag Herfstwedstrijd 3 november 2019

50 deelnemers hadden besloten voor deze wedstrijd (Texas Scramble) de weergoden te trotseren. Afhankelijk van de website waarvoor werd gekozen, waren de voorspelling voor regen nogal afwijkend van elkaar; het zou om 12.00 uur regenen, vervolgens zou het om 15.00 uur gaan regenen en tenslotte zou het om 17.00 uur gaan regenen. Feit is dat toen de laatste spelers ( rond 15.30 uur) hun scorekaart inleverden in het clubhuis er geen drup was gevallen en de temperatuur daarbij als zeer aangenaam werden ervaren.

Neary (hole 18) bij de dames was voor Emilie Smit; bij de heren voor Hans Loohuis.

Longest (hole 2) bij dames voor Katinka Heeroma terwijl Rob Meijer bij de heren de longhitter van de dag was.

Handicapverrekening bedroeg 37,5% van het gemiddelde van de spelersgroep en van iedere speler in de groep moest minstens 4 afslagen op de kaart genoteerd te zijn.

Uiteindelijk was het collectief van Ingrid – Paalman – Erna Landkroon – Ron Meijer en Rob Landkroon de setting die hierin het best bedreven bleken te zijn; bruto kwamen zijn met 2 slagen onder par (68) binnen wat een netto resultaat opleverde van 61 slagen. Chapeau.

Tweede plek voor Alice Tulp – Sini Wijnen – Heidi Dekker en Erwin Seinen: 64 slagen netto.

Derde plaats voor Leontine Bruggink – Lyonne ter Avest – Albert Bruggink en Ferenc ter Avest; eveneens 64 slagen; handicap van deze groep was echter hoger, waardoor 3e plek voor hen was.

Na het uitreiken van de bijbehorende prijzen mocht de Wedstrijdcommissie namens onze Cateraar Salute ook nog 4 dinerbonnen ter beschikking stellen; dank aan Jan en zijn team.