Wedstrijdverslag Herfstwedstrijd 2021

Afgelopen zondagochtend, 7 november 2021, begon veel belovend, het was droog en de zon scheen. Prima weer voor de wedstrijd. Maar in de herfst weet je het nooit zeker en dat bleek ook. Een uurtje voor de wedstrijd kwamen de eerste druppeltjes al uit de lucht vallen. Om twaalf uur gingen 18 flights de baan in om te strijden voor de mooie prijzen. Echter bleek de eerste 9 holes een gevecht te worden tegen de weergoden. Het was echt herfst, wel toepasselijk bij deze wedstrijd, regen, nou veel regen, wind en hagel. Tijdens de 2e 9 werden we beloond met eerst nog een waterig zonnetje en op een achtergrond was er een fantastische regenboog te zien. De zon kwam steeds vaker tevoorschijn en het bleef gelukkig droog tot de laatste flights binnen waren.

Uitslag van de Herfstwedstrijd Texas Scramble:

1. Team van Ryan Jack, Connor Jack, John Byrne en John Wessel met een netto score van 60 (ook de beste bruto score van 65).
  2. Team van Erna Landkroon, Emilie Smit, Pietie Segers-van Noort en Rob Segers met een netto score van 61.
  3. Team van Pim Likkel, Frank Boswinkel, Rogier de Kleine en Derk Jan van Heun met een ook een netto score van 61 maar iets mindere laatste 9.

Neary bij de dames voor Henni Nijmeijer en bij de heren voor Arjan Wassink.