Wedstrijdverslag IJsemmer 2, 21 januari

0

Het was een bijzondere IJsemmer, namelijk een 9 holes-wedstrijd met inderdaad meerdere 9 holes-leden! In totaal 34 strijdlustige leden.

Eigenlijk hadden we wel 18 holes willen lopen, want het was heerlijk onder dat zonnetje. Wel ingewikkeld trouwens dat je iedere keer weer een laagje moest uittrekken, maar dat hadden we er graag voor over. En bij terugkomst in hole 10, pardon 19 natuurlijk, werd er door de wedstrijdleiding een lekker kopje soep aangeboden. Voor een foto-impressie klik hier.

En dan nu de resultaten:

De eerste plaats werd veroverd door team 1 (Hans Gerritsen, Christian Rümke, Hetty Rümke en Yfke Abma met 31 stablefordpunten) op de voet gevolgd voor team 2 (Martin de Jonge, Jaap Kuijt, Hanny Breuning Ten Cate, Alice Tulp met 29 stablefordpunten) en op de derde plaats team 7 (Ingrid Paalman, Onno Hart, Erwin Muskee, Rob Meijer met 27 stablefordpunten).

Op de longest en de neary werd alle deelnemers ‘overclassed’ door Heidi Dekker en Remi de Olde: beiden sloegen zowel de longest, als de neary. En vooral die neary van Heidi……die was mooooooooi!!

Vanwege problemen met E-Golf4U klopt de stand in de IJsemmer-Competitie NIET.
Zie daarvoor wel het Hier weergegeven Overzicht

Volgende week weer 18 holes………mét Hidden holes………heeft u een idee waar we die vinden???? Schrijf vooral in!