Wedstrijdverslag IJsemmer 3, 26 januari

Een 9 holes strokeplay wedstrijd was het deze keer en er waren 29 leden zo slim geweest om de baan in te gaan. IJSemmers?….nou het leken wel voorjaarsemmers. Na iedere hole ging er een vestje uit.

We waren als wedstrijdleiding maar wat blij dat het maar een 9 holes wedstrijd was….!

Op de foto lijkt het er op alsof Dieke Smit de winnaar van deze wedstrijd zou zijn, maar die had zo veel chocolademelk gedronken dat hij zijn score niet helemaal juist had ingevoerd.

De échte winnaar was Alfred Agteres met zowel de beste bruto-, als de beste netto score. (bruto 41 en netto 34). Tweede werd Ingrid Paalman met een nettoscore van 35 en Freddie Kleinluchtenbeld werd derde met een nettoscore van 36.

De neary’s werden gewonnen door Heidi Dekker en Erwin Seinen en de longest door Ingrid Paalman en Anno Hart.

Op naar ijsemmer 4!

Dat wordt trouwens géén 2-stokken 18 holeswedstrijd, maar een 18 holes stableford met alle (14) stokken die u maar wilt dragen of (laten) duwen.