Wedstrijdverslag IJsemmer 6, 18 februari 2018

Op zondag 18 februari werd de 6e ijsemmer gespeeld. Een 9-holes wedstrijd met een goede opkomst van 35 spelers. De spelvorm was een FourBall BetterBall (FBBB) met een handicapverrekening van 75%.

Uitslagen:

De neary op hole 9 was voor:

• Dames: Henni Nijmeijer
  • Heren: Arjan Wassink

De Longest op hole 2 was voor:

• Dames: Erna Landkroon
  • Heren: Rob Landkroon

De teamprijzen waren voor:

1. Piet Brok & Erna Landkroon: 22 stablefordpunten
  2. Johan van Loo & Jaap Kuijt: 21 stablefordpunten
  3. Martin & Henni Nijmeijer: 21 stablefordpunten

De te vergeven punten voor de totaalscore van de IJsemmer-competitie kunt u volgen op E-Golf4U onder menukeuze competitie.

Bij deze een speciale vermelding voor Saluté en de kok Gaston. Iedere week is er een lekkernij die tijdens of na de wedstrijd wordt verstrekt. Deze keer was er een zeer lekkere warme hap. Een rundvlees pannetje afgedekt met een bladerdeeg deksel. Top!

A.s. zondag 25 februari de 7e ijsemmer start 12.00 uur.

De spelvorm is een 18 holes Chapman Greensome stableford (inschrijven met partner). Teams van 2 pers. tegen 2 pers.

• allebei afslaan
  • beide spelers slaan na de afslag nog een keer met elkaars bal.
  • daarna wordt de beste bal gekozen en wordt er om en om verder gespeeld en uitgeholed.

Wij hopen dat u allemaal weer mee doet.

De wedstrijdcommissie