Wedstrijdverslag Koepeltrofee van 21 mei 2018

Wedstrijdverslag Koepeltrofee van 21 mei 2018

Onder wel heel fraaie weersomstandigheden werd door 26 paren (niet altijd echtparen) om de fel begeerde schaal gestreden. Er werd goed gespeeld (13 paren boven de 30 sf punten) en er wwerd vooral vlot doorgespeeld! Het gelegenheidskoppel Emie Uyttenboogaart/Hans Gerritsen wonnen afgetekend met 42 sf punten en gingen met een mooie mand met asperges naar huis, in de wetenschap dat hun namen op de fraaie schaal en bord zullen komen. Het echtpaar Hans en Mechel Kemp werden mooi tweede met 36 pt en het echtpaar Leo en Gerlant van Bergeijk nipt daarachter derde met 35 punten. De echtparen kregen een mand asperges en trokken uit de overgebleven score kaarten de namen voor wie de tweede mand zou krijgen ( echtpaar Geurtse en Ingrid Paalman en Rob Meijer). De neary (op de 18e hole) voor de dames was voor Annelies vanden Berg en voor de heren voor Hans Loohuis. Na de prijsuitreiking beleef het nog lang gezellig op het terras, al was het alleen maar om de grote dorst te lessen.