Wedstrijdverslag maandbeker 1 en 2 gespeeld op 5 juni

Na een korte toelichting door starter Erwin Seinen gingen 52 deelnemers de baan in om de maandbeker en bijbehorende parkeerplaats te winnen. Er was één no show en één deelnemer besloot tijdens de wedstrijd naar huis te gaan. Dat betekende dat twee flights met 2 personen (verder) moesten spelen tussen allemaal 3-ballen, hetgeen voor hen resulteerde in een ronde met veel wachten.

De uitslag van deze maandbeker (de deelnemers die geëindigd zijn op de plaatsen 1 t/m 3 hebben een cadeaubon ontvangen) telt natuurlijk mee voor het eindklassement van de maandbekers, maar ook voor de klassementen ‘Golf(st)er van het jaar’ of ‘De Koepel Challenge’.

Maandbeker 2: strokeplay maximum score

Maandbeker 2 speelt een strokeplay maximum score waarbij het aantal slagen is gemaximeerd op de netto dubbel bogey (helaas laat E-Golf4U het niet toe deze wedstrijdvorm op de sticker te printen waardoor er nog steeds stableford staat).

Uitslag maandbeker 2:

1. Tineke Zwaga: score 41
  2. Diny ter Boo: score 40 (score 2e negen van 22)
  3. Annie Harink-Stoolhuis: score 40 (score 2e negen van 21)
  4. Joan ter Horst: score 40 (score 2e negen van 20)
  5. Johan Harink: score 38
  6. Pasquale Dekker: score 37

Maandbeker 1: strokeplay

Maandbekeker 1 speelt (een zuivere) strokeplay.

Uitslag maandbeker 1 (netto):

1. Ruben Dijkhuis: score 68
  2. Frans ter Beke: score 69
  3. Jan Bakker: score 71
  4. Henni Nijmeijer-Schuttevaar: score 72
  5. Anno Hart: score 73
  6. Pim Likkel: score 74

De laagste bruto score bij de heren had Ruben Dijkhuis (75) en bij de dames Marian Koekenberg (87).

Een aantal deelnemers hebben het inschrijfgeld (€ 3,50) nog niet betaald. Op deze pagina lees je hoe je dat alsnog kunt doen.

De volgende maandbekers worden gespeeld op zondag 4 juli (op de Koepel). Tot en met die dag kunnen Tinke Zwaga en Ruben Dijkhuis gebruik maken van ‘hun’ parkeerplaats.

De WeCo