Wedstrijdverslag Salute trofee 18 augustus

Hallo Koepelleden

Op zondag 18 augustus hebben wij met z’n allen een enorm leuke Salute trofee gespeeld. Vooraf waren we een beetje bevreesd voor het weer maar vanaf de allereerste afslag tot laat op het terras was het heerlijk weer.

Salute was de grote sponsor van deze unieke wedstrijd waarbij golf wordt gecombineerd met eten en drinken in de baan.  Geleerd van de vorige keer waren de uitdeelpunten veel beter verdeeld over de baan, was er een leuk thema aan verbonden en was het eten meer dan voortreffelijk en voldoende.  Van hamburgers met ei en spek , heerlijke kabeljauw en kip tot en met een heerlijke Pulled Pork……….   Het water loopt me opnieuw in de mond. Ook de zelf te roosteren marshmallows en de op het terras verstrekte ijshoorntjes hoorden bij het Amerikaanse thema en maakten het helemaal af.  De baan was met Amerikaanse vlaggen versiert, het personeel had allemaal een Amerikaanse uitrusting aan en op het terras was er originele Amerikaanse muziek. Daar werd zelfs na de wedstrijd nog op gedanst.

Naast al deze heerlijkheden was er ook nog een wedstrijd.
Van de 15 flights zijn de volgende winnende scores te vermelden:

De  neary’s die allemaal een door Salute gesponsorde fles wijn hebben gewonnen:
Hole 3:   Dame: Hanneke Verstappen    Hr: Leo Heerink.
Hole 9:   Dame: Annie Entjes                 Hr: Roy Grootenhuis
Hole 18: Dame: Erna Landkroon            Hr: Rick Hessing

De winnende flight met een netto score van 57 kregen allemaal een Salute waardebon:
Derk Jan van Heun, Rick Hessing, Willard Pluimers, Roy Grootenhuis,
Nummer 2 met een netto score van 62 kregen een gezamenlijk pakket met lekkernijen gesponsord door Salute:
Henk Meier, Anke Meier, Erna Landkroon, Rob Landkroon.

Nummer 3 met een netto score van 63 kregen een gezamenlijk pakket met lekkernijen gesponsord door Salute:
Rob Segers, Pietie Segers, Heidi Dekker, Erwin Seinen.

Bij deze willen wij nogmaals Salute bedanken voor het uitschrijven van deze gesponsorde wedstrijd. Zeer geslaagd door inhoud, thema en personele inzet. Voor volgend jaar hopen wij dat Salute deze wedstrijd weer wil sponsoren.

Bij deze roepen we de Koepelleden alvast op deze wedstrijd in de gaten te houden en zich bijtijds op te geven. Het is de moeite waard om je vakantie er op af te stemmen.

De volgende wedstrijd is aanstaande zondag. Voor het eerst spelen we een blind date mix-wedstrijd waarbij een willekeurige man wordt gekoppeld aan een willekeurige vrouw d.m.v het trekken van wedstrijdkaarten. Het gevormde koppel speelt tegen elkaar een Chapman Greensome.  We hopen dat er zich evenveel mannen als vrouwen inschrijven. Er is nog ruimte dus geef u op. U kunt volledig legaal en met medeweten van uw eventuele vaste partner toch op blind date.

Wij zien u graag op de baan

Met vriendelijk groet,
De wedstrijdcommissie

Klik hier voor een uitgebreide foto impressie!