Wedstrijdverslag Salute trofee

Afgelopen zondag was een speciale dag. Normaal is deze wedstrijd al een wedstrijd waar veel leden naar uitkijken. Dit keer was het wel een hele speciale wedstrijd. Afscheidswedstrijd van Jan en Salute. Einde van het jaar zal Jan stoppen en genieten van zijn welverdiende pensioen.

De weersvoorspellingen waren in het begin van de week niet erg rooskleurig, maar op de dag zelf hadden we geen klagen. Het was droog, temperatuur was goed en af en toe een zonnetje. De wedstrijd startte om 11.00 uur. Voor aanvang van de wedstrijd werd iedereen ontvangen met koffie of thee en een heerlijk stuk koek.

In totaal gingen 24 teams de baan in om te strijden voor de prijzen, maar met name om te genieten van het heerlijke eten en drinken. Dat was toch wel het belangrijkste! Op hole 2 kregen we hazenpeper met friet en op hole 5 gamba’s. Bij doorkomst bij het clubhuis een overheerlijke hertenbiefstuk geserveerd met rode kool, aardappel – pastinaak puree en een champignonsaus.  Op hole 13 werden we verrast met een pitabroodje met wildzijn en of we nog niet genoeg verwend waren stond er bij binnenkomst een tafel klaar met verschillende kazen en met nog andere lekkernijen die daarbij horen zoals druiven, marmelade, etc.

Het mooiste was dat iedereen geserveerd werd door de familie en/of wel schoonfamilie van Jan. De hele familie was gekomen om Jan te helpen om deze speciale dag te laten slagen en dat hebben ze ook gedaan. Het was een supermooie en geslaagde dag. Onder het genot van de heerlijke kazen en een borrel werden we muzikaal vermaakt door een band bestaande uit nog enkele familieleden van Jan. Het was nog lang gezellig in het clubhuis. Tussendoor werden de prijzen uitgereikt en Bernard Rolloos bedankte Jan, zijn familie en medewerkers voor deze speciale en geslaagde dag!

Uitslag:

1. Team 26: Steven Hugen, Hans Schutmaat, Alex Bailey en Jim Jager, 55 netto.
  2. Team 3: Jasper Kuiper, Derk-Jan van Heun, Rogier de Kleine en Daan Schwarte, 58 netto.
  3. Team 23: Max van der Heijden, Joris Simons, Jordie Vagevuur en Daan Roubos, 60 netto.