Winter Fun wedstrijd 11 dec.

Alle deelnemers aan GolfStart I en II waren uitgenodigd om deel te nemen aan de eerste Winter Fun Wedstrijd. Het was een grote domper dat we melding moesten maken van het overlijden van Piet van Oraille. Piet had enthousiast deelgenomen aan GolfStart I en II. Voorafgaande aan de start van de wedstrijd werd hij herdacht. We wensen zijn familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote en plotselinge verlies.

Met dank aan het aangename winterweer, Ellen en Anita namens het secretariaat, de greenkeepers, Salute en 7 vrijwilligers uit de Rabbit/ Commissie Groei, hadden we een mooie Winter Fun wedstrijd.

Er was prachtig gescoord: de 9 holes Texas Scramble werd gewonnen door het trio Jasper Kuiper, Dennis Kamp en Peter Koetsier met 36 slagen.

Het damesteam Mirjam Weskamp, Ineke Flierhuis en Marian Dubbers werden 2de met slechts één slag meer.

In het weekend dat Mac Verstappen voor de 1ste keer wereldkampioen werd, sloeg Cas Boomkamp zijn 1ste hole in one: diep respect van zijn competitors en ongeloof bij de begeleiders waren zijn deel.

Wie altijd holes in One slaat, leert nooit putten: de aanmoedigingsprijs voor het putten ging naar Nico Veenstra.

De bierpul-chip-wedstrijd werd gewonnen met een mooie 55 punten door Leo Dubbers.

Salute had gezorgd voor een stevige opwarmsoep. Deze wedstrijd is niet alleen maar fun maar ook bedoeld om etiquette bij te brengen: de com groei nam de honneurs waar voor Cas en bood namens hem zijn eerste hole in one-rondje aan. Dat hij er nog maar veel mag geven. Aanstaande zaterdag zijn er nieuwe kansen bij de volgende Rabbit-wedstrijd: schrijf u in.