Seizoensopeningswedstrijd

0
340

Geslaagde Seizoensopeningswedstrijd onder zonnige omstandigheden.

Zondag 19 maart jl. stond de traditionele openingswedstrijd van het golf seizoen op het programma.

De 70 deelnemers hadden zich rond de t-box van hole 1 verzameld om de loting van de wedstrijd van dichtbij te volgen.

Om beurten trokken de Voorzitter, Bernard Rolloos en onze Pro, Garry Jack, een score kaart met daarop de deelnemer teams uit de beker om hun eigen team samen te stellen. Per team werd gestreden in een medal match play wedstrijd om de eer van dit jaar.

Ondanks de bescheiden woorden voorafgaand aan de wedstrijd van de voorzitter, “je hoeft geen goede golfer te zijn om voorzitter te worden” werd de eerste bal van de wedstrijd perfect in het midden van de fairway van hole 1 geslagen. Na deze geslaagde openingsslag volgde een vreugde sprongetje en een mooie glimlach op het gezicht van de voorzitter. De toon was gezet.

De 70 deelnemers starten (Shotgun) op de ingelote holes en het beloofde een spannende strijd te worden. De loting en de handicap verrekening zorgden ervoor dat de deelnemers elkaar goed leerden kennen tijdens de ronde. Er werd fanatiek gespeeld door de deelnemers om het team “Pro” of “Voorzitter” maar zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

Nadat alle teams zich te goed hadden gedaan aan een gevarieerde borrel plank, samengesteld door onze nieuwe cateraar “De Ontdekking”, kon de balans opgemaakt worden. Het resultaat van een heerlijk middagje golf op de alweer door onze greenkeepers goed geprepareerde baan, leverde de Pro 10 en de Voorzitter 6 winst-partijen op. Twee teams kwamen na 18 holes zonder winnaar ( of moeten we zeggen alleen maar winnaars) binnen. Uiteindelijk moest de Voorzitter dit jaar zijn meerdere erkennen in de Pro met +26 slagen voor laatstgenoemde.

De lustrumcommissie maakte van de gelegenheid en goede opkomst gebruik door de deelnemers de mogelijkheid te bieden speciaal voor het lustrumjaar bedrukte ballen te kopen om zo mee te dingen naar fantastische prijzen die tijdens de verloting in de lustrumweek zullen worden getrokken.

Al met al kijken we met veel plezier terug op deze geslaagde zonnige dag en spreken we de wens uit dat er nog vele mooie golf dagen mogen volgen.

Graag tot een volgende keer.

De wedstrijd commissie