Welkom op de Jeugdpagina van Golfclub de Koepel

Bij Golfclub de Koepel staat de jeugd hoog in het vaandel. De Jeugdcommissie is verantwoordelijk voor alle activiteiten en plannen omtrent het Jeugdbeleid. Golfclub de Koepel is aangesloten bij het ‘Committed to Jeugd’ programma van de NGF. In dit programma kunnen jonge golfers op een sportieve en recreatieve wijze kennis maken met de golfsport en zich daar verder in ontwikkelen. De jeugdcommissie, onze headpro Garry Jack en vrijwilligers leren de jeugdleden spelenderwijs in kleine groepjes alle facetten van het golfspel. Ook worden er regelmatig wedstrijden en andere leuke activiteiten georganiseerd.

De planning voor het jeugdseizoen is gereed en een sportief gezien is het seizoen inmiddels van start gegaan. Ben jij ook benieuwd? Onder Jeugdlessen kun je de indeling voor de lessen voor 2018 terug vinden. Onder het kopje Jeugdcompetitie staat de indeling van de teams vermeld.

Wij wensen je heel veel golfplezier en dat het een mooi golfjaar voor je mag worden!

[vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Spelen op andere banen” tab_id=”1458076025544-62bf576c-3d9d”]

Helaas is het niet meer mogelijk om voor een sterk gereduceerd tarief op een andere baan te spelen.

Nadere informatie volgt….

[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs]