maandag, december 17, 2018

ICT commissie 2018

Taakomschrijving ICT commissie:

De leden van de ICT commissie zijn zodanig samengesteld, dat zij zorg kunnen dragen voor alle ICT systemen/uitingen binnen Golfclub de Koepel.

Dit betreft E-Golf4u, de website, de hardware, software, narrow casting, nieuwsbrieven en social media.

Wijzigingen aan bovengenoemde systemen dienen altijd via de commissie aangevraagd te worden of via het betreffende commissielid.

Aanleveren tekst en foto’s voor de website:

Alle verslagen en berichten moeten via de mail gestuurd worden naar website@golfclubdekoepel.nl.
Teksten liever niet als Word-bijlage, maar gewoon als mailberichten aanleveren zonder enige opmaak.
Foto’s kunnen verkleind aangeleverd worden (JPEG), ook hier geen collages maken.

Via een roulatie- en back-up systeem proberen we elke dag de website-mailbox te controleren op nieuwe berichten en onze doelstelling is: plaatsen binnen 48 uur.

Wedstrijdverslagen blijven standaard 4 weken op de site staan.
Nieuwsberichten ook, of er moet een kortere houdbaarheidsdatum aan vast zitten.

Voor de actuele samenstelling van de ICT commissie log in via Egolf4U en klik op “bestuur en commissies”.