woensdag, oktober 17, 2018

Toppers commissie

• Petra Bente (06-13913244) petrahommes@icloud.com
  • Manna Wessel
  • Ans Geurtse (0546-577189 – 06-37238727)
  • Angelique de Witte (06-40154251)

Wedstrijdverslagen Toppers

De Toppers 2018.

Opgericht in 1996.

Alle dames die lid zijn van Golfclub de Koepel en in het bezit zijn van handicap 27 of lager, kunnen lid worden van de Toppers. De Toppers zijn herkenbaar aan hun roze outfit. Eens een Topper, altijd een Topper.

De doelstelling van deze groep is om elke dinsdag zoveel mogelijk dames bij elkaar te krijgen, die samen een sportieve wedstrijd willen spelen. Daarbij gaat het in eerste instantie om het spel, de gezelligheid, maar de prestaties tellen uiteraard ook. Aangezien vrijwel alle wedstrijden qualifying zijn, worden er optimale mogelijkheden geboden om een reële handicap te verkrijgen en/of je handicap te verlag en. Deze competitie is in het leven geroepen om ook de werkende vrouwen in de gelegenheid te stellen in clubverband hun spel bij te houden, dan wel te verbeteren.

In de maanden april en september starten we om 16.30 uur i.v.m. de vroege invallende duisternis. In de overige maanden beginnen we om 17.00 uur. Shotgun. Op dinsdag 1 mei, 12 juni, 3 juli en 7 augustus spelen we Strokeplay. Op dinsdag 5 juni is de Vriendinnendag. De overige dinsdagen is de spelvorm Stableford. De indeling is dan willekeurig. De inschrijving sluit een uur voor aanvang van de wedstrijd. De wedstrijdleiding vraagt de spelers dan ook om op tijd aanwezig te zijn.

De kosten zijn 25 euro per seizoen. Hiervan worden de dagprijzen, de eindprijzen en een bijdrage voor het Uitje betaald.

Aan het eind van de competitie wordt de Topper van het Jaar gekozen. Tijdens de competitie wordt in EGolf4U een Order of Merit bijgehouden. Ook zijn er aparte ranglijsten voor de meeste longest drives, nearies en birdies.

Na afloop van iedere wedstrijd gaan we ervan uit dat iedereen gezellig aanschuift voor een hapje en een drankje. De cateraar zorgt elke week voor een vlees, vis of vegetarisch gerecht. Kosten ongeveer 10 euro.

Wij heten alle nieuwe Toppersleden die met ons de strijd aan willen gaan en op een sportieve en gezellige manier de dinsdagavond willen doorbrengen, van harte welkom. Wil je proberen of het iets voor je is, dan mag je ook eerst  2x voor 3 euro per keer meespelen. Introducees betalen greenfee en 3 euro inschrijfgeld. De kosten zijn 25 euro per seizoen t.n.v. J.B.M. de Witte o.v.v. Toppers de Koepel op rek.nr.NL60RABO01754.89.629. Graag voor 1 april 2018 overmaken.

Toppersbestuur: Angelique de Witte, Manna Wessel, Petra Bente en Ans Geurtse.